Concept: Funtioneel ontwerp

October 5, 2008

Na het onderzoeken van de mogelijkheden, heb ik in de layout verdiept. Ik heb gekeken hoe en wat het beste mogelijkheden zijn om de website zo functioneel mogelijk te maken. De navigatie moet gebruikers vriendelijk zijn. De userinterface moet niet te ingewikkeld zijn voor de gebruiker. Hiervoor heb ik een aantal functioneel ontwerp gemaakt mbt  de website. Dit zijn niet het definitieve ontwerp en kan elke moment aangepast worden.

concept home:Dit is een concept van Home van de website, Hiermee wil ik de logo uitbeelden, en het beeldmerk/logo so danig onder aandacht brengen bij de gebruiker. Het home is leeg er is geen navigatie menu te vinden, dit om te zorgen dat de gebruiker meer aandacht aan het logo zal besteden. Ik heb bewust gekozen om het logo in het midden te zetten, want het middel punt is een punt waar de meeste gebruiker bij aankomst van de website naar toe trekt. Dit is niet alleen bij de website maar bij alle beeldgevende apparaten.

Concept Home Drawing: De gebruiker is vrij om te navigeren, het navigatie zit verborgen in het system. De gebruiker kan navigeren door op het scherm te tekenen. De symbolen zijn voor geprogrammeerd, de gebruiker kan met de webcam / muis gebruiken om te tekenen.

Concept Menu Activeren na Drawing: Hierboven heeft een gebruker ? getekent, doordat hj ? heeft getekent komt hij in een informatie balk terecht waar alle symbolen worden aangetoond.

Concept Drawing Main Menu: Door de M te tekenen, komt de gebruiker in het hoofd menu terecht waar Overons/Portfolio/Client Login en Contact te vinden zijn. Ik heb hiervoor 2 concepten bedacht hoe het menu tevoorschijn kan komen.

Concept Drawing Nagiveren door het Main menu: Omdat de main menu onder elkaar aansluiten kan de gebruiker makkelijk nagiveren door de pijl naar boven / naar onder te tekenen. De pijlen naar boven en onder zijn zo geingesteld dat het alleen door het hoofd navigatie kan navigeren.

Concept Transition: Dit is een voorbeeld van een overgang tussen de menu’s

Er volgen meer Functioneel schetsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: